Butlletí Municipal

Nou any, nou Viladecans

| CC

Iniciem el 2019 i amb ell acabem aquest mandat municipal. Fa més de tres anys que soc portaveu del grup d’ERC a l’Ajuntament, que també integren la Myriam Moysset i en Xavi Martín. Tot aquest temps ha sigut una gran aventura farcida de feina, frustració per les mocions que no ens han aprovat i satisfacció per les fites assolides. Un període apassionant que esperem que en uns mesos encara ho sigui més, perquè tenim un model de ciutat clar i volem tenir totes les eines possibles per poder-lo fer realitat.

Els valors republicans de justícia, llibertat i fraternitat han guiat els nostres passos dins i fora de la Torre Modolell. El nostre anhel per recosir la ciutat, per repensar-la, ha estat una constant amb l’objectiu de recuperar l’esperit de poble en una ciutat que corre el risc de ser un espai on hi transita gent desconeguda sense sentit de pertinença a quelcom comú i compartit. Molts veïns estan satisfets de viure a Viladecans, però cada vegada estan més cansats de veure com els socis de govern només pensen en construir expansivament sense un projecte madur ni cohesionador al darrere.

Esperem que el 2019 sigui un any carregat de bones notícies i seny, on la justícia aparegui per fi a les nostres vides i puguem deixar de dur llaços grocs. No serà fàcil veient l’escenari global però des d’ERC seguirem posant tot el nostre esforç en seguir avançant. I en clau local, treballarem per trencar les majories que impedeixen canvis transformadors. Perquè s’albira un nou Viladecans.