• La proposta de la setmana: Good Will Hunting

    Quan s’inicia l’any tots ens plantegem objectius per acomplir en l’etapa que comença. Crec que la filosofia que planteja el ja famós anunci d’Estrella Damm i el Barça és la millor manera possible d’assolir aquests objectius. En aquesta línia, proposo la pel·lícula Good Will Hunting. Segurament cap de nosaltres tenim la capacitat intel·lectual del protagonista, però segur que tenim moltes potencialitats que sovint per incredulitat, por, inseguretat o handicaps diversos no ens atrevim a explotar.

  • La proposta de la setmana: Home for the holidays

    L’altre dia vaig tenir una idea... se’m va acudir que com m’agrada molt el cinema ―tot i que no sóc cap addicta al Verdi― els divendres podria penjar un trailer d’una pel·lícula a tall de proposta per al cap de setmana al facebook. Vaig donar-li un parell de voltes al tema i vaig pensar que poder seria interessant fer un post al meu bloc que argumentés el perquè de la proposta. Així que aquí estic, iniciant “l’apartat del bloc” la proposta de la setmana. Crec que si poso aquest títol tan genèric em pot permetre recomanar alguna excursió, algun llibre, alguna obra de teatre.

  • Benvinguts i benvingudes al meu nou bloc

    Feia més de tres anys vaig estrenar un bloc —Una finestra al món de la Bàrbara—, on hi tenia ganes de fer-hi obres per adaptar-lo als nous temps. El passat 3 de desembre vaig resultar escollida cap de llista d'Esquerra-Viladecans, de manera que se'm va oferir la possibilitat de disposar d'un nou bloc. Així doncs, aquí estic, donant-vos la benvinguda al meu nou bloc. Estrenar-lo em fa molta il·lusió, ja que va associat a un nou capítol a la meva vida. Encapçalar la llista d'Esquerra-Viladecans és un orgull per a mi i un repte apassionant i estimulant.