Nova etapa, nou espai

El passat 30 de gener va ser un dia important per a Esquerra-Viladecans, vàrem inaugurar la nostra nova seu. L'acte va constar d'una benvinguda a càrrec de Toni Padilla, el nostre secretari d'Imatge i Comunicació, que em va presentar com a nova cap de llista, donant-me així la paraula. Jo vaig aprofitar per donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible que avui disposem d'aquest espai i per anunciar que el proper 11 de març a les 20.00h -encara tenim pendent concretar el lloc*- comptarem amb la presència del president del partit, Joan Puigcercós, per fer la presentació oficial de la candidatura.

Seguidament va ser el torn de la intervenció del nostre convidat d'honor, en Joan Tardà, que va animar als presents a seguir defensant allò que creuen és just i no deixar-nos vèncer pel pessimisme que aquells que no volen canviar l'statu quo volen infondre.

Vull aprofitar aquesta finestra per anunciar que oferim a tots els col·lectius i entitats de Viladecans el nostre local. La nostra ciutat està mancada d'espais on poder-se trobar, així que nosaltres volem que el nostre local sigui un lloc obert i a disposició de tothom. També ens agradaria que s'hi poguessin fer exposicions d'aquells artistes viladecanencs que vulguin disposar d'un espai on mostrar la seva obra. Així doncs, ja ho sabeu, només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic viladecans@esquerra.org.

* Tan aviat com tinguem el local actualitzaré el post.

Publicas al Viu Viladecans de febrer