Nova etapa, idees clares i escoltant

El passat 3 de desembre l'assemblea d'Esquerra-Viladecans em va escollir per àmplia majoria com a nova cap de llista. Un projecte que encapçalo amb plena confiança en l'equip que em dóna suport i en les idees i els projectes que defensem i treballem amb il·lusió. Idees que estructurem en vuit grans grups de propostes que anomenem: patrimoni, medi ambient, cohesió social, gènere i criança, educació i joventut, sanitat i esports, socioeconomia, i ajuntament.

El passat 11 de març vàrem fer un acte on se'm va presentar públicament com a cap de llista a les eleccions municipals i va ser aleshores on durant la meva intervenció vaig resumir, a grans trets, el contingut d'aquests grups de propostes que abans us detallava. Però l'acte no només va comptar amb la meva intervenció, ja que va ser un acte replet de contingut i que va comptar amb les intervencions del portaveu del grup municipal Joan Bonich, del diputat Xavier Vendrell i del president d'Esquerra Joan Puigcercós. A més a més vàrem gaudir d'una actuació musical que va córrer a càrrec de l'Annabel Ballester i del Xavi Ollè. Tot plegat presentat per la Núria Caba.

Com les nostres propostes són variades, argumentades i diverses, és impossible que us ho pugui detallar tot en aquest espai, així que poc a poc anireu rebent les nostres propostes, que podreu trobar tant en espais com aquest, la nostra web (esquerra.cat/viladecans) i el nostre butlletí que enviem trimestralment a les llars viladecanenques, com també podreu estar informats a través del meu bloc (blocs.esquerra.cat/barbara-lligadas).

Però encapçalo un projecte que escolta i necessita de la vostra col·laboració, perquè al cap i a la fi, sou vosaltres els que sabeu què necessiteu, quin Viladecans somieu. Així doncs, també us animem a enviar-nos les vostres propostes i les vostres consultes o bé a través del bloc, o bé a través del nostre correu electrònic viladecans@esquerra.org.
 

Publicat a El Delta Viladecans d'abril