Passant el relleu

Dijous, 1 de juliol, vaig deixar l'executiva local per tal de dedicar-me amb totes les forces a la candidatura que encapçalo. Per a mi va ser un dia molt maco, perquè deixava un càrrec amb objectius acomplerts i s'assegurava un relleu d'un equip molt competent i equilibrat.

Deixo la presidència amb un gran objectiu acomplert: una revista atractiva, plena de continguts i una regularitat trimestral. Aquesta va ser una de les meves obsessions i m'enorgulleix que l'executiva que vaig encapçalar com a presidenta ho hagi aconseguit. Altres coses que hem fet durant aquests anys ha estat el canvi del local, un pas per a nosaltres importantíssim, perquè comporta un bon aparador en un espai tan vermell com és Viladecans.

Però no vull seguir parlant de passat, vull parlar de futur. Un futur on seguirem treballant i on trametrem totes les nostres idees i propostes per a un Viladecans millor. Un Viladecans amb més ànima i menys ciment. Un Viladecans més divers i cohesionat. Un Viladecans proper i comercial. Un Viladecans més industrial i amb menys inversió en totxana. Un Viladecans consolidadament rural i respectuós amb el seu medi ambient.

I tot això serà possible pel meravellós equip humà que hi ha a la nostra secció local i perquè cada cop som més els que ens sumem en aquest compromís de no conformar-nos amb les tendències actuals. Un equip humà que té clar que no tots som iguals i que l'statu quo només canvia si es treballa per fer-ho.



Foto: el Toni Padilla -amb samarreta taronja- és el nou president i l'Andreu Lligadas -amb samarreta groga- és el nou secretari d'organització. Ambdós amb altres companys de la secció local preparats per pujar a l'autocar que ens va dur a la manifestació del 10 de juliol.
(Quan tinguem una foto amb la nova executiva al complert la penjaré en aquest bloc).