La proposta de la setmana: Barça Parc al Telenotícies

Torno a estar quotidianament connectada i torno a les propostes de la setmana. Avui hem veig obligada a no recomanar una pel·lícula, sinó una de les notícies que va sortir ahir tant al Telenotícies Comarques com al Telenotícies Migdia.

Tot va començar dissabte passat, quan per fi el fangós cas del Barça Parc va començar a rebre l'atenció mediàtica que mereix.

Si això ha estat així és perquè els membres de les Plataformes Salvem Olivaretes i SOS Delta sempre estan pendents de qualsevol novetat respecte qualsevol espai natural de Viladecans. Fa uns dies els va donar per fer recerca a la web de la Conselleria de Medi Ambient i per a la seva sorpresa van descobrir que aquesta havia emès un dictàmen a l'abril, on confirmaven el que venim dient fa temps, que el Barça Parc és perjudicial per la Reserva Natural Remolar-Filipines.

A l'abril, sí, ho he escrit bé. I mentrestant els membres del govern municipal fent-se els suecs sense dir res, ni tan sols quan al darrer ple els nostres regidors els van preguntar com estava tot plegat (m'agradaria penjar-vos l'acta, però encara no està penjada).

Tenint en compte aquests fets, des d'Esquerra-Viladecans ens vam sentir obligats a fer un pas més i vam redactar un comunicat de premsa detallant el que farem al respecte (el podeu trobar aquí).

I com tot aquest melodrama és complicat de seguir, crec que la millor manera de fer-se una idea general és veure la peça que van treure als telenotícies, on es fa un resum molt entenedor. Aquí el teniu:

Barça Parc al Telenotícies