A espatlles de gegants (LPS)




Aquesta setmana el meu partit ha fet vuitanta anys, i diverses han estat les activitats al voltant d'aquesta efemèride. Una d'elles ha estat l'elaboració d'un vídeo commemoratiu,  on he tingut el plaer de col·laborar. Així doncs, aquesta setmana és d'obligada recomanació -i per partida doble- el vídeo "A espatlles de gegants".

A mi el vídeo m'emociona, perquè transmet amb molt sentiment allò que penso i que el meu partit defensa. El mateix partit per al qual em presento encapçalant la llista electoral pel meu municipi, en unes eleccions que tindran lloc d'aquí a dos mesos.

Nosaltres, l'equip que encapçalo i jo mateixa, treballarem en coherència amb allò que el vídeo transmet, perquè si estem en política és per lluitar per uns valors, uns objectius i unes necessitats. No entenem la política de cap altra manera que no sigui escoltant i actuant, per això estic segura que les millors pàgines del meu partit encara estan per escriure, a pesar del que molts volen i pregonen. Som un partit amb molt bagatge, som imprescindibles i així ho demostraran els anys a venir.

Espero que quan celebrem els cent anys, sigui en un país nacionalment lliure i socialment just.