El meu equip! (LPS)




Tenint en compte que estem en la prèvia d'un Madrid-Barça segur que molts esteu pensant que el títol fa referència a això. Doncs no, em refereixo a l'equip que tinc el plaer d'encapçalar a la llista d'Esquerra per la meva ciutat, Viladecans. Una llista formada per gent amb idees fresques i ganes de fer coses per la seva ciutat. Gent que, tot i el mal concepte que hi ha sobre la política i les baixeses que s'arriben a dir i difamar, han decidit arremangar-se i contribuir en un projecte pel qual creuen que cal invertir part del seu preuat i escàs temps lliure.

Des d'aquí vull donar-los les gràcies per acompanyar-me en aquest trajecte, i dir-los que junts i juntes podrem fer grans coses, perquè la il·lusió, la preparació i la unió són grans companyes de camí.

Per altra banda, aprofito per recordar el que vaig dir a l'inici de la meva presentació d'ahir: Per molt que hi hagi un rum rum constant de descalificacions envers la política i aquells/es que mirem de fer-la el millor que sabem, no ens podran prendre mai la il·lusió, perquè sabem les grans coses que es poden aconseguir gràcies a ella: protegir el medi ambient, millorar els drets de les dones, garantir una sanitat pública, gestionar la mobilitat d'una ciutat de forma racional i sostenible, protegir la indústria local... i un llarg etcètera.

Així doncs, avui us recomano que veieu la presentació que vàrem fer ahir, on coneixereu les cares de totes les persones que formen part del meu equip, el nostre equip.

Ara bé, també espero, com a culé, poder gaudir d'un bon partit, demà.