Nosaltres sí som verds!

Fa dues legislatures que Esquerra tornem a tenir presència al consistori, i durant aquest període hem lluitat amb constància per protegir els espais naturals que té Viladecans. Hi ha qui vol monopolitzar això del medi ambient, mentre ha governat aprovant projectes com el Pla de Llevant. Altres n’han estat els principals promotors, i ara, a corre cuita, ens volen fer creure que volen protegir l’entorn.


Nosaltres, en canvi, al llarg d’aquests vuit anys hem estat treballant dur per tal de protegir el Delta, la zona d’Olivaretes i el litoral de Viladecans, entre altres. Nosaltres creiem realment en la necessitat de conservar, promoure i gaudir del nostre patrimoni ambiental, perquè és únic, genuí i, a més, és el nostre.


Si tinguéssim un passeig com el de Castelldefels, el Grup Manel no podria haver filmat el videoclip del seu primer single –del segon disc, que per segona setmana consecutiva és primer a la llista de vendes estatal (en el moment d’escriure aquest article). Un petit exemple que demostra com d’especial és el nostre entorn, ja que no hi ha en tot el litoral català cap altre sistema de pineda + dunes + platja.


En aquestes ratlles em comprometo, com és lògic i normal, a seguir aquesta estela i seguir lluitant per l’entorn del nostre municipi, perquè Esquerra-Viladecans ens l'estimem i som conscients del seu valor. Per això, entre altres iniciatives, difondrem i augmentarem la protecció del Delta, arranjarem els marges de pedra de la Serra del Monbaix, farem horts urbans i promourem un carril doble de passeig i bici que uneixi Sant Climent amb el litoral viladecanenc.


Nosaltres imaginem un Viladecans millor. Et sumes per fer-lo realitat?


Publicat al Viu de Viladecans del mes d'abril