Uh! Oh! Sí tinc por!

Posem el CD del Club Super 3. Canto amb la meva filla la cançó “Uh! Oh! No tinc por!”. Sonen altres cançons, algunes no les conec. M’emociono sentint les lletres. Les cançons transmeten valors com la importància de ser un mateix.

Recordo que divendres, en compareixença a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals el secretari general de la Presidència, el Sr. Francesc Homs, va anunciar que s’eliminarien dos canals de TV3 i es reduiria un 13% del pressupost de la Corporació.

Posteriorment la directora de TV3, a la mateixa comissió, va afirmar que amb aquestes xifres es repercutia en pantalla, és a dir, que la programació se’n veuria afectada, així com la participació de TV3 en projectes productius.

Molta gent ja ha fet demagògia dient que la gent s’ha mogut perquè Mònica Terribas també va dir que no es podria emetre futbol en obert, mentre que sobre les retallades en salut, per posar un exemple, no es van pronunciar. No barregem naps amb cols i no fem el joc a qui ens vol entabanar.

TV3 -i tot el que inclou la Corporació- és un patrimoni únic del qual disposem els catalans i catalanes, no només perquè emeten en català, sinó bàsicament perquè es basa en la qualitat. Un canal com el Club Super 3 és meravellós, perquè no tracten la nostra mainada com estúpids o potencials consumidors, sinó com a ciutadans que s’estan formant i han d’adquirir coneixements i valors per contribuir en una societat millor. Al final del CD de cançons del programa hi ha una on es fa una barreja de diverses cançons dels vint anys del Club Super 3. L’emoció no la vaig poder contenir. Jo em vaig criar amb el Club Super 3 i la meva filla ho està fent. Em nego a que això es vegi afectat. Si ens deixem fer això com a poble, perdrem part d’allò que som.

Hi ha gent que està dient... home, clar si es retalla en salut, és lògic que retallin la tele. No us deixeu enganyar, és molt més complex i pervers que això. S’hi barregen favors a retornar –acaben de donar 2 M€ al Grup Godó- i favors per futurs pactes –triomf del PP a Espanya.