Vida al carrer!

El darrer cap de setmana de novembre feia goig passejar pels carrers de Viladecans, va ser la 6a Fira Medieval de Viladecans. El centre de la Vila era ple de paradetes de negocis locals que varen sortir dels seus locals i visitants forans que varen ampliar l'oferta. Llums, gent, riures, activitat, salutacions, converses... En resum, vida als carrers. Malauradament són poques les ocasions en que els nostres carrers respiren tanta vitalitat. Una de les altres grans ocasions és la del festival Al carrer, on la gent també gaudeix de la suma de teatre, paradetes i sobretot passeigs multitudinaris.

Viladecans va passar durant el segle passat de ser una petita vila de pagesos a ser una gran ciutat domitori, on poc a poc, s'ha anat incrementant l'activitat i la ciutadania se l'ha anat fent seva. Però, tot i així, encara no s'ha evitat que els carrers estiguin deserts els caps de setmana o festius, sigui quina sigui l'època de l'any. Això és un gran repte que el nostre Ajuntament, que fa tants anys que governa, s'hauria de plantejar i solucionar.

Els comerciants en particular i la ciutadania en general necessiten fer coses, independentment de l'edat que es tingui. Necessiten i mereixen viure en una ciutat que palpiti i que sigui viva tot l'any .

Publicat a El Delta de desembre