Cal que entre tots #RepensemViladecans

Escric aquestes paraules el dia que tot just comença la campanya electoral, una campanya plena d’incerteses, perquè el resultat està més obert que mai. I ho comprovem des de fa setmanes amb el neguit de qui ja no ho té tot controlat i fa una campanya agressiva constant. Aquest fet, però, per a nosaltres és un estímul, perquè l’escenari s’obre a noves mares de pensar la ciutat, a noves maneres d’entendre la política municipal.

Nosaltres ens presentem en aquestes eleccions perquè creiem que cal repensar la nostra ciutat, cal que ens aturem, que seiem, que parlem i entre tots redefinim quina ciutat volem. Si volem la ciutat del Pòdium, o la dels centres esportius de barri com el Poliesportiu Municipals del Centre; si volem la ciutat del Camí del Mar, o la del Camí de les Filipines; si volem la ciutat dels runners a Sant Ramon, o la dels milers d’habitatges del Pla de Llevant; si volem la ciutat smart city sense semàfors amb avisadors acústics, o la que pensa en les veritables necessitats de la ciutadania; si volem la ciutat de les pissarres digitals, o la que combat el fracàs escolar; si volem la ciutat que tanca els casals d’avis els diumenges, o la que crea el programa Radars pensant en l’autonomia i cura de la seva gent gran; si volem la ciutat del “Ara, Viladecans més nét”, o la que recicli l’oli i tingui els barris néts; si volem la ciutat de l’outlet, o la dels emprenedors; si volem la ciutat de qui actua com si no governés, o la que és governada per qui assumeix la responsabilitat; si volem la ciutat del ciment, o la dels tomàquets i les carxofes; si volem la ciutat del caos en mobilitat, o la que pensa amb els barris com volem moure’ns per la ciutat...

I d’aquesta manera podria continuar de forma esgotadora, perquè són moltes les coses que cal que repensem entre tots i totes, perquè a Viladecans ha acabat una etapa i en aquestes eleccions veurem com es va redibuixant el mapa polític, ja que els viladecanencs i viladecanenques saben que estem davant d’un model esgotat.

Davant d’això, des d'ERC Viladecans et proposem un contracte de quatre anys. Et demanem que ens facis confiança i que ens autoritzis a administrar el teu vot al llarg del proper mandat. Nosaltres ens comprometem a donar compte dels resultats periòdicament i a ser un altaveu de les demandes que ens feu arribar. Perquè entenem la política com un procés de baix a dalt i bidireccional.

Per això signem amb tu aquests compromisos:
      - Aturarem el creixement irracional de la ciutat
      - Fomentarem la transparència a l’Ajuntament
      - Recuperarem el múscul industrial per crear llocs de treball
      - Protegirem el Parc Agrari i els espais naturals
      - Promocionarem el comerç de proximitat i l’emprenedoria
      - Promourem una ciutat més amable amb les famílies
      - Auditarem els comptes de Pòdium
      - Treballarem perquè la gent gran tingui una jubilació activa
      - Impulsarem el fons contra la pobresa energètica
      - Dinamitzarem la vida jove de la ciutat

Ajuda’ns, cal que entre tots #RepensemViladecans


Publicat al número de maig de "Viladecans, Punt de Trobada"