A la vostra disposició

La nit del 24 de maig va ser doblement feliç per a tots els republicans de Viladecans. No només tornàvem a l’Ajuntament amb més força que mai des de la fi de la dictadura, sinó que els feixistes de PxC van ser expulsats del consistori.

Durant aquella nit vàrem viure hores de celebració, d’abraçades, de missatges de suport, de felicitacions. Una nit on vàrem percebre la confiança de molta gent que té ganes de repensar Viladecans, de convertir-la en una ciutat amb més qualitat de vida, amb més autoestima. Aquest serà, sens dubte, el nostre full de ruta.

Volem agrair el suport, doncs, a totes aquelles persones que ens han fet confiança. Esperem estar a l’alçada de les seves expectatives. Per part nostra ens comprometem a treballar des del minut 0 per contribuir a construir el nou Viladecans i el nou país que tots mereixem.

Ho farem mitjançant una ferma oposició al futur equip de govern, posarem llum i taquígraf fins al darrer racó de l’Ajuntament. Ens plantarem davant l’obsessió urbanitzadora dels nostres espais verds, però treballarem per cosir consensos en àmbits com l’educació o els serveis socials. Serem propositius i constructius, i estirarem acords d’allà on calgui. També serem uns ferms defensors de la nostra cultura, la nostra llengua i el país que carregats d’il·lusió i esperança estem construint.

La Myriam (@myriammoysset), el Xavier (@08840v) i jo (@blligadas) entomem aquest nou repte amb la màxima vocació de servei. Amb ganes d’escoltar-vos, amb ganes que ens feu arribar les vostres inquietuds, problemàtiques i propostes per tal de ser la vostra veu allà on calgui. Per això ens posem a la vostra disposició: viladecans@esquerra.org