Butlletí Municipal

Als antípodes en model de ciutat

Poliesportiu Municipal del Centre
Poliesportiu Municipal del Centre
En el passat ple d’octubre el grup municipal d’Esquerra va presentar una moció per salvar el Poliesportiu Municipal del Centre, ja que la ciutadania i els nostres esportistes necessiten d’aquesta instal·lació. Malauradament, l’equip de govern (PSC + ICV), amb el suport del PP, continuen pensant que tot se soluciona a cop de totxo, i enderrocarà aquest històric equipament esportiu per fer-hi més pisos i així pagar la faraònica obra de Pòdium Viladecans.

Quan deixarem de construir pisos a Viladecans? Doncs si aquest equip de govern continua al capdavant, sembla que mai aturarà el creixement i no deixarà ni un espai lliure de blocs de formigó. Fins i tot en la reforma del Polígon Centre tenen previst un sostre de 1.300 habitatges, que poden arribar a tenir una alçada equivalent als blocs de Vilamarina. Un espai que hauria d’estar destinat a crear llocs de treball, un projecte que hauria de tenir en compte les necessitats de les petites i mitjanes empreses, resulta que està sent pensat per encabir-hi l’enèsima promoció d'habitatges a Viladecans. Per això vàrem votar en contra de la modificació puntual del Pla General Metropolità en l’àmbit del polígon industrial centre.

Mentre continuen sobredimensionant la ciutat, els veïns per fi veuen com el cadastre es revisa i contempla el valor real dels seus immobles, però això no es traduirà en una reducció de l’IBI, al contrari, pagaran una mica més, ja que l’equip de govern l’ha revisat a l’alça. Per aquest, i molts altres motius, vàrem votar en contra de les ordenances fiscals.