Butlletí Municipal

Caravàning

El caravàning està a l'alça al nostre país i més estès encara a Europa
El caravàning està a l'alça al nostre país i més estès encara a Europa | Creative Commons
Un dels reptes que tenim com a ciutat és aprofitar les potencialitats que ens proporciona el fet d’estar tant a prop de Barcelona sense perdre la nostra identitat, sense ser absorbits en una gran conurbació uniforme. Actualment correm aquest risc i hem d’aconseguir posar Viladecans al mapa. Alhora, també hem d’aconseguir que la ciutadania disposi d’orgull de pertinença al municipi.

Per assolir aquests objectius hem de posar en valor tots els trets que ens diferencien de la resta de municipis del nostre entorn, hem d’aprofitar i rendibilitzar els nostres punts forts, com els atractius naturals. Per això, des d’ERC hem presentat al Ple de juny una moció que planteja crear una àrea de servei i pernoctació per a autocaravanes a Viladecans. Per ser un pol d’atracció d’aquest turisme que cada cop té més adeptes dins i fora del nostre país. Cal tenir en compte que cap municipi del Baix Llobregat sud compta amb una infraestructura similar. És una bona oportunitat, doncs, per singularitzar i augmentar l’oferta turística de Viladecans.

I amb aquesta moció que fa olor d’estiu ens acomiadem fins al setembre i us desitgem un bon descans i desconnexió a tots, així com que gaudiu de les cites que obren l’estiu -Al Carrer Festival- i el tanquen -Festa Major- cada any a la nostra ciutat.

Per últim, volem tenir un record per a aquelles persones que injustament passaran les vacances a la presó o l’exili. No us oblidem!