Butlletí Municipal

Ser útils

Vista de Viladecans des de Sant Ramon (foto de Jaume Muns)
Vista de Viladecans des de Sant Ramon (foto de Jaume Muns) | Jaume Muns
Arrenquem un curs carregat de primers aniversaris: 20 de setembre, 1 i 3 d’octubre, 2 de novembre... efemèrides que van mostrar el millor i el pitjor de la política. El millor i el pitjor de l’ésser humà. Però hi ha quelcom clar: no som els mateixos, som més que mai i estem en un punt de no retorn. 
 
I ara què fem, es pregunten molts? Doncs des de la política hem de seguir sent útils. Perquè malgrat l’objectiu és immens i cal seguir sumant forces per assolir la fita definitiva, la vida avança i la gent necessita solucions als seus problemes quotidians. Aviat podrem fer-ho tot, perquè disposarem de totes les eines, però la nostra responsabilitat, mentrestant, és ajudar amb el que tenim.
 
Així des d’ERC vam presentar una moció al Ple de setembre per incrementar l’habitatge protegit a la nostra ciutat i vam aconseguir un bon pacte amb l’equip de govern que inclou, entre altres, convertir locals buits en habitatges de lloguer protegit. També vam promoure una moció per augmentar el control dels gossos perillosos aprovada per unanimitat.   
 
Perquè ser útils en el mentrestant és importantíssim per construir el futur que volem: un nou Viladecans i una República catalana.