2010, una nova etapa

Per nosaltres aquest 2010 començarà amb les il·lusions i les energies renovades. El passat 3 de desembre l'assemblea d'Esquerra-Viladecans em va escollir per àmplia majoria com a nova cap de llista. Un projecte que encapçalo amb plena confiança en l'equip que em dóna suport i en les idees i els projectes que defensem i treballem amb il·lusió.

Des de la meva candidatura treballarem per mantenir la identitat de Viladecans, reforçar la cohesió social, donar suport als emprenedors/es i treballadors/es locals, defensar la sostenibilitat mediambiental i aconseguir els serveis públics que calen; temes que per a nosaltres resulten claus. A més a més, tenim clar que la societat no tan sols està formada per homes de mitjana edat, propietaris i heterosexuals. Sovint sembla que la societat està dissenyada a l'entorn d'aquest perfil, però hi ha vida més enllà d'aquest patró i nosaltres ho tindrem en compte. Tindrem en compte el jovent, la gent gran, les dones, la gent amb pocs recursos, els estudiants qualificats, els treballadors poc qualificats, i el llarg etcètera que configura la realitat viladecanenca.

Però no volem deixar l'oportunitat de tenir aquest espai d'expressió per desitjar a tothom unes bones festes i que el somni que creiem tots compartim avui en dia es faci realitat. És a dir, esperem que aquesta maleïda crisi finalitzi amb el 2009. Per als xinesos crisi també significa oportunitat, nosaltres esperem que el 2010 converteixi la crisi en una oportunitat on tots puguem renovar il·lusions i que d'aquest mal tràngol en resulti una societat millor.


Publicat al Viu Viladecans de desembre