Jo alço la veu contra el ciment

Ahir vaig rebre un correu electrònic de la plataforma Salvem Oliveretes on es recomanava el muntatge que han fet amb la cançó Contra el ciment, de Pau Alabajos. La cançó ja l'havia escoltat en algun lloc i em va semblar preciosa, té un gran missatge que cal fer córrer arreu, i especialment en ciutats com Viladecans. El muntatge que han fet els de la plataforma em sembla brillant: en poc més de 3 minuts ressumeixen un dels grans missatges que cal transmetre en la nostra societat contemporània. Així doncs, vaig decidir penjar-ho al meu mur del facebook.

Al vespre, en arribar a casa vaig ensenyar-lo al meu home i la meva filla. No sabeu quina experiència! Ma filla es va quedar atenta, movent-se amb la música i només va badar boca per dir entusiasmada i senyalant: Abres! Ocells! Crec que amb això ho dic tot. Després ens va demanar que li posessim un altre cop el vídeo, fins a cinc cops el vam veure. Ella cada cop ballava més, perquè anava coneixent el ritme, però la seva reacció era la mateixa: Arbres! Ocells!

Com pot ser que hi hagi gent que vulgui privar d'aquestes meravelles a les generacions futures?! Jo treballaré perquè a la meva filla no li sigui privat aquest dret!


Us deixo amb el vídeo...