La proposta de la setmana: Gilmore Girls




Avui he tingut la necessitat de posar al facebook que m'agradaria viure a Stars Hollow. Així que he pensat que ho podria aprofitar per fer la proposta de la setmana, ja que Gilmore Girls és una de les meves sèries preferides.

Suposo que si vaig tenir aquesta necessitat és perquè les grans virtuts dels habitants d'aquell poble són la proximitat, la cordialitat i la manca de malícia. Suposo que en un context pre-electoral trobo a faltar massa sovint aquestes qualitats.

Però com no tinc ganes de criticar i, a més a més, aniria en contra del que jo mateixa necessito, avui em dedicaré a explicar-vos per què Gilmore Girls és una petita perla de la història de les sèries de la televisió.

La sèrie tracta d'una dona que amb setze anys marxa de casa en tenir una filla. Lorelay, com es diu la protagonista, decideix criar la seva filla lluny de l'snobisme de l'entorn on ella s'ha criat. La sèrie comença quan es veu obligada a demanar diners als seus pares per poder pagar l'escola privada de la seva filla, per tal que aquesta pugui anar a harvard amb el pas dels anys.

A partir d'aquí es desenvolupa una sèrie feminista, reflexiva, amb personatges pintorescos i entranyables. Una història que evoluciona a l'entorn de la vida de les dues protagonistes, que mai es rendeixen i sempre lluiten per aconseguir els seus somnis. Tot plegat amb brillants converses on la música, el cinema i la literatura sempre tenen el seu espai.

Per a mi és un petit tresor que algun dia espero compartir amb la meva filla. Si teniu ganes de veure un producte fresc i ple d'energia positiva, no us la perdeu!