Cap persona dependent sense ajuda o demagògia i xenofòbia

Som independentistes, sí, però no ens quedem aquí. En primer lloc, perquè un país independent ha d'anar acompanyat de tota una sèrie de qualificatius provinents de la justícia social; i en segon lloc, perquè som conscients que per assolir la independència cal treballar molt i aconseguir una majoria social. Mentre no tinguem aquesta majoria social també cal seguir treballant en el marc que actualment tenim.

Molts volen simplificar-nos i dir que només som independentistes, altres frivolitzen amb la independència, com si fos una finalitat en sí mateixa. Nosaltres volem un país nacionalment lliure i socialment just, i cal treballar dia a dia per assolir aquests objectius. És per això que un dels compromisos d'Esquerra és "Cap persona dependent sense ajuda", un compromís adquirit a través d'una consulta a desenes de milers de persones que varen votar els 6 compromisos que havia d'assolir Esquerra com a condicions necessàries per entrar a governar.

Mentre nosaltres adquirim compromisos importants i necessaris per al país i la seva gent, altres juguen amb la descohesió social, només pensant en rèdits electorals. Em repugna que es jugui amb la vida de tanta gent nouvinguda i es parli d'ells com si fossin maniquís que ja no són necessaris i cal tornar a la rebotiga.

No deixeu que allò de "la política no serveix per a res" us marqui i us faci quedar-vos a les vostres llars, ja que està a les vostres mans decidir si l'eix social té alguna importància en el proper govern de Catalunya.