Per què votaré Esquerra

Hi ha molts motius pels quals votaré Esquerra...

Començant perquè les propostes d'Esquerra són valentes, pensen en tothom i no descarten cap eix, perquè no entem la política oblidant el país o la seva gent, perquè tot és un. Esquerra és l'independentisme realista, l'esquerra pragmàtica i el republicanisme valent. Som els hereus de Macià i Companys, els sostenidors de la Generalitat a l'exili i els lluitadors incansables dels nostres drets. Som aquells que no entenem la llibertat nacional sense justícia social.

Seguint per tota la feina feta a govern -en una entrada anterior del bloc en donava detalls-, ara només vull repetir el que ja vaig escriure al meu mur del facebook: No hem sabut vendre l'obra de govern, però l'hem feta; no deixem que governin sols aquells que saben vendre l'obra de govern, però no la fan. Encara menys, no deixem que qui els condicionin siguin aquells que ja els van fer vendre un cop el país, perquè no ho dubteu, ho tornaran a fer. Voleu un govern dels amics del Millet en solitari sense que ningú els pugui controlar de prop? O pitjor encara, controlats pels reis del menyspreu a la nostra llengua i als immigrants -als quals han convertit en caps de turc dels seus propis pecats?

Acabant pel tipus de campanya que tothom ha fet. Esquerra no hem insultat, no hem fet vídeos ridículs, no hem fet demagògia... en definitiva, no hem frivolitzat amb la política, demostrant que som soncients d'allò que ens hi juguem. La política no és per a jugar, sinó per a millorar la vida de la ciutadania. Com pot ser que estiguem parlant d'orgasmes, insults d'alts càrrecs a membres del partit de l'oposició, batalletes d'adolescents al pati d'escola discutint sobre un cara a cara, galls de corral que es veuen coronats...? Suposo que perquè no tothom té un full de ruta clar juntament amb propostes sòlides i decidides, i els interessa més donar aquest patètic espectacle, perquè els serveix a mode de cortina de fum.

Per això per a mi és un orgull haver estat escollida pels meus companys i companyes per anar de número 23 a la llista electoral d'Esquerra. El meu vot serà coherent amb allò que crec, defenso i pel que lluito cada dia.

Foto: Tots els representants d'Esquerra-Baix Llobregat a les llistes del Parlament amb Joan Puigcercós, el nostre candidat.