La proposta de la setmana: Programació cultural a Can Xic amb concert gratuït de Manu Guix

Enguany la Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes 2010, tindrà lloc el divendres 17 de desembre a l'auditori Àtrium de Viladecans.

Òmnium Cultural vol que aquesta Festa sigui viscuda arreu de la comarca -més tenint en compte que és la primera vegada que se celebra al Baix Llobregat. És per això que, en els dies previs a la Nit, va treballar per organitzar actes al voltant de la cultura catalana en les poblacions on té presència, que són Sant Boi, Gavà i Sant Feliu.

A Viladecans, Òmnium es va posar en contacte amb algunes entitats per tal que ens fem nostra la celebració, i puguem treure al carrer la cultura catalana en una ocasió com aquesta. Així vàrem decidir que convertiríem el cap de setmana de l'11 i 12 de desembre en unes jornades de cultura participatives i populars, dinamitzades per les entitats i obertes a tota la gent de Viladecans. Hem programat activitats per a joves, per a la canalla i per a totes les edats; incloent cançó, música, debat i literatura en els diversos actes. Perquè volem que el poble de Viladecans gaudeixi de les més diverses manifestacions de la cultura catalana durant unes quantes hores.

Per a mi ha estat un plaer enorme formar part de tot el procés, de participar en la pluja d'idees i de poder col·laborar en l'organització de tot plegat. Jo he tingut la gran sort d'haver d'encarregar-me de part de la programació de la nit i de la taula rodona que porta per títol "La importància de la cultura". Per això per a mi serà doblement gratificant veure com la ciutadania té l'opció de fer quelcom diferent aquest cap de setmana que avui encetem, i tot gràcies a la mobilització d'allò que es diu "societat civil" -promogut per Òmnium, per descomptat- i completament gratis.

No us ho perdeu, hi ha programació per a tothom! Sobretot, veniu a gaudir d'una bona vetllada musical amb el plat fort del Manu Guix!

Per a més informació premeu aquí.