Maleït Karma (LPS)

Avui és un dia molt simbòlic perquè acabem un nou any i ho fem amb tot el ritual que mereix. Mengem el raïm, ho celebrem amb amics i/o familiars, ens quedem llevats fins tard, anem de festa... Però sobretot revisem l'any que hem acabat i demanem a l'any nou que ens vagi igual o millor que l'anterior -això depenent de com li hagi anat l'any finalitzat a cadascú.

Jo avui més que proposar, desitjo que ningú oblidi allò que no vol que es repeteixi, perquè hi ha vegades que té a veure amb errors comesos per un mateix i està bé no oblidar-ho. Ara bé, per desgràcia en ocasions -massa sovint, diria jo- els errors no els cometem nosaltres, però en paguem les conseqüències. Serà aquest 2011 l'any que es prenguin decisions que ens evitin seguir pagant conseqüències que nosaltres no controlem? Esperem que sí!!

Per això us proposo que llegiu Maleït Karma, de David Safier. Una lectura fresca i divertida per a aquells dies que estem un xic denses, però no volem deixar de llegir. Un llibre amb un gran missatge explicat amb humor i imaginació. Un text on es parla d'aprendre dels errors comesos, tenint en compte que mai és tard per esmenar-los.