La imaginació marcarà la diferència

El dia 22 de maig d’enguany celebrem les eleccions municipals. Els partits tenim ben marcada aquesta data en els nostres calendaris, però la ciutadania amb prou feines és conscient que el 2011 serà marcat per la contesa municipal. És comprensible que sigui així, ja que en l’actual context tots tenim molts maldecaps; però és una llàstima, ja que la gestió dels nostres municipis també és una peça clau per sortir del túnel on som immersos des de fa massa temps.

Aquesta gestió estarà clarament marcada per la crisi actual, per això cal que el consistori resultant de les eleccions estigui format per gent amb imaginació i propostes pragmàtiques, necessàries i eficients. No podem permetre que la crisi comporti la paràlisi i la retallada de drets, perquè ara més que mai cal actuar i defensar els drets, tot millorant la vida de la ciutadania.

Per això des d’Esquerra les nostres propostes aniran encaminades en la gestió del dia a dia i sense fer volar coloms. Qui digui que farà grans coses, infraestructures faraòniques, estarà mentint o pretén hipotecar la gestió de l’ajuntament, perquè no hi ha diners. Nosaltres farem petites coses, però seran moltes i grans petites coses, sempre amb motla imaginació i pensant en les necessitats de la ciutadania. En les necessitats de tothom i de tots els barris.

Ara és moment de sortir dels quadriculats paràmetres que defensen aquells que només tenen una paraula a la boca: gestió. Sí, cal gestionar, evidentment, però amb idees innovadores i fresques. Les nostres ho són i t’animo a seguir-les a través del meu bloc (blocs.esquerra.cat/barbara-lligadas).

Però no només volem que coneguis les nostres propostes, volem que ens ajudis a perfilar-les. Ho pots fer a través de les diferents plataformes que tenim a la xarxa, mitjançant un correu electrònic (viladecans@esquerra.org), o venint a xerrar amb nosaltres a la nostra seu (Sant Joan, 17).

Nosaltres imaginem un Viladecans millor, et sumes a nosaltres per fer-lo realitat?

Publicat a Viu Viladecans