The Big Bang Theory (LPS)

Aquesta ha estat una setmana de molta feina, cansament i el cap ple de temes a tenir en compte. Ara bé, ha estat molt interessant i he après moltes coses. Però tot i aquesta gran part positiva, el cap de tant en tant necessita desconnectar, un exercici sa i que ens permet poder tornar a estar en forma davant nous reptes i activitat frenètica.

Per això avui us recomano que veieu la sèrie The Big Bang Theory, la podeu veure als canals Neox i TNT. Si no l'heu vist mai i sou una d'aquelles persones amb un cert punt freak, no us la podeu perdre, perquè segur que riureu i desconnectareu d'allò més amb aquesta delirant sèrie. Les diverses referències i els estrambòtics personatges us faran passar una estona ben divertida. Com a mostra podeu veure aquestes tres escenes subtitulades* (si desconnectem, també ho fem d'esforços idiomàtics):

* Disculpeu per no incorporar-vos les finestres de les escenes dins del post, però no he trobat vídeos de bona qualitat amb el codi d'embended. Si voleu veure més vídeos, podeu trobar-los al canal de youtube de la sèrie.