Repensem Viladecans

Prou victimisme

Cinemes Lauren
Cinemes Lauren | Google View
Un hospital nou, un CAP obert vint-i-quatre hores, la construcció de dos instituts-escola, pagar el deute amb l’Ajuntament, obrir els cinemes Lauren, fer la línia de metro del Delta... A aquest pas de demandes el magre pressupost de la Generalitat s'haurà de destinar exclusivament a Viladecans.
 
Sostenia el president Tarradellas que en política es pot fer tot menys el ridícul. Precisament això és el que està fent el PSC amb el seu totum revolutum d’exigències al Govern català. Exigir ara un hospital o una línia de metro obviant que quan tu governaves arreu i en època de vaques grasses no vas fer res, és tenir molta barra. Reclamar dos instituts-escola quan ets còmplice de la planificació deficient del mapa educatiu municipal és cinisme. Vendre una notícia responsabilitzant el vicepresident Junqueras de l’absència de cinemes a Viladecans és mentir. Reclamar els 6’5 milions d’euros que la Generalitat et deu quan destines 5 dels 7 milions que et van sobrar del pressupost de 2015 a amortitzar deute amb Urbaser, és no tenir escrúpols.
 
Però sembla que tan és, aquí el que compta és marejar l’opinió pública perquè tothom pensi que qui governa la Generalitat no fa més perquè no vol. Atiar el victimisme, aquesta és la qüestió. Quan la situació financera fruit de l’escanyament del Govern espanyol és horrorosa i impedeix fer moltes de les coses que necessita la nostra ciutadania. Per això, precisament, estem embrancats en aquest projecte de construir un estat propi, per tenir els pressupostos que la gent es mereix, per no haver de gestionar mai més la misèria, per disposar dels serveis que paguem però no tenim perquè els diners es volatilitzen quan arriben a Madrid.
 
Avui en dia s’ha posat de moda presentar propostes que l’únic que pretenen és deixar a l’altre en evidència, tot per amagar l’absència de projecte polític i model de ciutat propi. Nosaltres, però, sabem que la població té criteri propi. Nosaltres ens neguem a fer política en negatiu, a la contra. Nosaltres fem política en positiu, en favor d’un projecte polític diferent que té un model de ciutat clar. Fent propostes per a millorar la ciutat, malgrat que ara per ara tinguin poc suport dins del consistori. Estem convençuts que la majoria de viladecanencs estan farts de la ciutat que l’actual equip de govern està construint mentre intenta enganyar-los fent-los creure que els problemes i els responsables són uns altres.