Butlletí Municipal

Per un 2018 de llibertat

Hem de presentar aquest article el 22 de novembre, i serà el darrer que escrivim enguany. Un 2017 convuls que ha acabat amb més de mig Govern de la Generalitat a presó només per les seves idees. Davant d’aquest escenari es fa complicat encabir en tant poques línies quelcom que resumeixi per què és injust tot el que ha passat i per què cal votar el 21 de desembre contra un estat amb fonaments franquistes, on finalment han caigut totes les caretes, i al qual només podrem tombar si seguim amb la marxa empresa el 27 d’octubre.

Jo ho resumiria en tres paraules: democràcia, futur i dignitat. S’ha acabat l’hora de les mitges tintes. O estàs amb aquells que fan passar per davant de tot la unitat d’Espanya, o estàs amb aquells que volem construir una República on allò que veritablement importi siguin els drets de la ciutadania i es faci nét amb l’impostada transició. No hi ha més.

Mentrestant, des d’ERC Viladecans no ens oblidem de la nostra ciutat, perquè per a això ens han votat. Així doncs, aquest Ple presentarem una moció per posar en valor l’activitat econòmica del Parc Agrari. Cal que totes les terres estiguin en bones condicions i que el màxim d’elles siguin destinades al conreu. Cal potenciar la vessant productiva i recolçar els professionals del sector agrari. Aprofitem per desitjar-vos Bones Festes i Feliç 2018. Unes festes que esperem que els nostres companys empresonats passin amb les seves famílies i un 2018 que volem de veritable llibertat.