Butlletí Municipal

Ciutat aturada

Els Jardins de Magdalena Modolell, pendents de reforma
Els Jardins de Magdalena Modolell, pendents de reforma | ANC
Comencem nou any, i ho volem fer assenyalant que la nostra ciutat està aturada. N’hi ha que ho veuen diferent, que la remodelació del Polígon Centre, el despertar del Pla de Llevant o la reordenació de la factoria Roca demostren el contrari. Però per a nosaltres això significa continuar apostant per la totxana, viure de renda i confiar a la iniciativa empresarial el lideratge de la ciutat.

Alhora molts projectes estratègics que han estat reclamats durant anys per la ciutadania continuen pendents, com són les remodelacions dels Jardins de Magdalena Modolell i la Rambla Modolell sobre les que s’han fet processos participatius, però al pressupost del 2018 no hi consta ni un euro al respecte. Altres peticions històriques són la pista d'atletisme reglamentària per a que els nostres esportistes puguin entrenar dignament, la reforma integral del barri Alba-Rosa o la biblioteca de Can Ginestar, que malgrat la propaganda, sembla molt improbable que estigui llesta per aquest mandat. Posar en marxa aquests projectes és el nostre model de ciutat.

No puc acabar aquesta columna d’opinió sense recordar que hi ha quatre persones de pau que han passat les festes injustament empresonades per les seves idees. Així com també vull agrair el suport de les gairebé 6.000 persones que ens vàreu votar el 21 de desembre. Seguirem treballant perquè el 2019 ens feu confiança a les municipals i així puguem activar aquelles iniciatives que realment interessen a la ciutadania.