Per fi! Però...

La Torre Modolell és un dels edificis més emblemàtics de Viladecans
La Torre Modolell és un dels edificis més emblemàtics de Viladecans | ERC Viladecans
Per fi hi ha una partida pressupostària per consolidar un dels elements patrimonials que més ens defineixen com a ciutat: la Torre Modolell. Una de les diverses demandes -conjuntament amb la redefinició de La Rambla o la dignificació i reforma dels Jarfins de Magdalena Modolell- que fa anys que reclamem per millorar el patrimoni i el barri centre. Però sabeu quin és el preu que hem pagat per aconseguir aquests diners? Tirar a terra un altre element emblemàtic de la història viladecanenca, un lloc de trobada, pràctica esportiva i celebració: el Poliesportiu Centre.

Ara bé, també vam pensar “Per fi” quan l’equip de Govern va anunciar abans de les anteriors eleccions municipals a bombo i plateret que farien una biblioteca a Can Ginestar, però s’acabarà el mandat i ni tan sols està el projecte fet sobre el paper.

Així doncs, malgrat la pujada constant de l’IBI, Viladecans segueix sense tenir les instal·lacions públiques que mereix –com una segona biblioteca- i paga un preu massa alt per solucionar deutes històrics –com el deteriorament de la Torre Modolell. En tant que partit d’esquerres que som, creiem que els impostos són una eina fonamental per a garantir la justícia social, ara bé, cal que aquests impostos tinguin elements de progressivitat, no pugin sostingudament i irracional, i que es destinin a allò que realment necessita la ciutadania.