Butlletí Municipal

La importància dels detalls

Punt negre a l'avinguda Segle XXI
Punt negre a l'avinguda Segle XXI

En el recent Ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat, a banda de dir que està de potes enlaire per la concentració deliberada de les obres abans de les municipals, vaig defensar, un cop més, el nostre projecte per a Viladecans. Que lluny del servilisme a grans empreses i els projectes urbanístics faraònics de l’equip de govern, consisteix en cuidar fins al més petit detall per millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans.

En aquesta línia, al Ple de febrer hem presentat tres mocions que paren atenció a qüestions concretes que faciliten el dia a dia dels veïns: 1) prendre mesures per incentivar i premiar els propietaris que rehabilitin edificacions d’interès patrimonial, 2) facilitar locals als agrupaments escoltes Sant Joan i l’Espiga davant la manca de compromís del govern i 3) reclamar dos semàfors a l’avinguda del Segle XXI amb Olof Palme, tal com exigeixen més de 600 signatures d’usuaris i afectats. Una petició que hem reclamat al llarg del mandat per la perillositat del tram on s’han produït diversos atropellaments, l’últim el 13 de febrer.

Perquè si l’Ajuntament parés atenció als detalls, el patrimoni històric estaria més protegit, els agrupaments escoltes tindrien locals des de fa temps i s’haguessin evitat molts ensurts travessant l’avinguda del Segle XXI.