Butlletí Municipal

Reactivar Viladecans

Obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de Viladecans
Obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de Viladecans | ERC Viladecans

Aquesta és la darrera columna del mandat i és just fer balanç. En aquests quatre anys el grup d’ERC ha estat el que més mocions ha presentat al Ple (51), de les quals gairebé la meitat han estat aprovades. A més, el 92% estaven directament vinculades amb Viladecans.  

Hem salvat les cases de l’avinguda Generalitat, hem reconduït la polèmica reforma del Polígon Centre, hem denunciat la manca d’equipaments esportius i d’esbarjo com una piscina descoberta, hem plantejat millores al servei de neteja viària i recollida de residus amb una proposta de gestió directa o un sistema de control genètic de les femtes de gos. Hem esborrat els últims símbols franquistes, hem frenat el monopoli als serveis funeraris i hem impulsat la retirada del cablejat aeri al nucli urbà, entre moltes altres mesures. També hem vist començar les obres d’ampliació i reforma de l’Hospital, després d’anys incertesa, gràcies al compromís d’ERC a la Conselleria de Salut.

Hem aconseguit fites importants, sí, i hem marcat bona part de l’agenda política municipal. Però si d’una cosa estem satisfetes és d’haver fet una oposició ferma i constructiva a un equip de govern (PSC+ICV) acostumat a gestionar per inèrcia. També d’haver apoderat a la ciutadania: avui hi ha molta més gent conscient del que passa a l’Ajuntament, de la necessitat de reactivar Viladecans.

Gràcies a tots el que ho feu possible. Ens veiem el 26 de maig a les urnes.