5.216 gràcies!

Els cinc futurs regidor(e)s del grup municipal d'ERC-AM
Els cinc futurs regidor(e)s del grup municipal d'ERC-AM | ERC Viladecans

Des d’ERC estem molt contents pels resultats obtinguts el passat 26M, que ens han convertit en el principal partit de l’oposició gràcies a haver doblat en vots i haver incrementat substancialment el percentatge de votants. Creiem que se’ns ha recompensat la feina feta al Ple en els darrers quatre anys on hem liderat la tasca d’oposició a l’equip de govern i hem marcat bona part de l’agenda política municipal.

Volem agrair, doncs, a les més de 5.200 veïnes i veïns que ens han fet confiança aquest diumenge per fer-ho possible, per a activar Viladecans. Sentim un gran orgull i treballarem de valent durant el proper mandat per a ser dignes portadors de la responsabilitat que heu dipositat en nosaltres.

Hem fet una campanya molt propera, d'estar al carrer i a les xarxes socials explicant les nostres propostes per a solucionar els problemes reals de la gent. Hem escoltat els veïns i les entitats per a redactar un programa electoral honest i ambiciós, sense fer volar coloms i detallant el nostre clar model de ciutat, on tothom es pugui reconèixer i posant en valor la diversitat de persones que avui configuren la ciutat. El projecte d'ERC per a Viladecans és a mig termini i ara sabem que anem pel millor dels camins possible.

El nou grup municipal d'ERC Viladecans l'integrarem Bàrbara Lligadas (portaveu), Myriam Moysset (ja regidora l’anterior mandat), Josep Mumany, Judit Moreno i Manel Membrilla (candidat del Jovent Republicà de Viladecans). Estem al vostre servei!