Butlletí Municipal

Cap xec en blanc

Bàrbara Lligadas i Myriam Moysset durant el Ple de constitució
Bàrbara Lligadas i Myriam Moysset durant el Ple de constitució | ERC Viladecans

Celebro poder tornar a saludar-vos des d’aquestes pàgines, aquest cop com a segona força del consistori, el qual tindrà un clar accent femení, atès que 15 dels 25 regidor(e)s som dones. El dissabte 15 de juny vam començar nou mandat municipal amb el Ple de constitució, i durant la meva intervenció vaig fer balanç de la feina feta i del camí que tenim al davant.

Un camí, que a ERC fem a espatlles de gegants, dels quals procurem aprendre tot allò possible. També dels presos i exiliats, inclosos els que no són del nostre partit. D’ells, d’elles, aprenem que aquest país se sustenta gràcies a la classe treballadora o la importància de ser honestos i defensar fins a l’última escletxa els nostres ideals. La capacitat de somriure fins i tot al nostre pitjor enemic sense perdre de vista el 80 per cent de la població que defensa els valors democràtics. De gegants com Junqueras també hem après que és des del municipalisme com millor podem servir al país. I per això, per tenir en compte a tothom i tenir clar que aquí estem per millorar el nostre municipi, avui som on som a Viladecans.

També vaig recordar a l’alcalde Ruiz que seguirem vigilant i denunciant tot allò que no ens agradi, sense oblidar ombres que encara planen sobre l’Ajuntament com el cas Inipro. I seguirem estenent la mà allà on ens puguem posar d'acord. El PSC ha de tenir clar que aquests quatre anys no són un xec en blanc, que no el deixarem acomodar-se en la seva majoria absoluta. Seguirem treballant per desplegar el nostre model de ciutat i ho farem sent un instrument útil. Ciutadans i ciutadanes de Viladecans som la vostra eina, utilitzeu-nos!