Butlletí Municipal

I com fem passar la calor?

Podium Viladecans ha hagut de restringir l'accés per manca d'aforament
Podium Viladecans ha hagut de restringir l'accés per manca d'aforament | ERC Viladecans

Escrivim aquests mots just abans de les vacances, però vosaltres els llegireu per a la Festa Major d’estiu. Durant aquest temps, hauran pogut passar moltes coses, però n’hi ha algunes que ja sabem de ben segur que succeiran. En les properes setmanes seguirà el caos al pàrquing de la platja, perquè la tarifa plana per a no residents és més barata que la zona blava de Gavà Mar o Castelldefels i perquè no hi ha transport públic gratuït des del nucli urbà.

La població de Viladecans –especialment la mainada- seguirà sense poder refrescar-se com fan milers de persones a desenes de ciutats d’arreu del món amb fonts lúdiques, atès que ni tan sols les ja existents, com la de la Plaça Europa, estan en funcionament. I molt probablement tampoc podran refrescar-se a la (mini)piscina descoberta del Pòdium atès el seu minso aforament i el seu preu excessiu per a no abonats.

Des d’ERC vàrem presentar una moció al primer Ple ordinari del mandat que pretenia solucionar aquestes qüestions: estudiar com fer gratuït l’autobús a la platja, planificar i concretar la piscina promesa pel PSC durant la campanya electoral, recuperar la piscina de Can Sellarés o resoldre els col·lapses a l’aparcament de la Murtra. No ens en vam sortir. L’equip de govern va votar-hi en contra. Com es poden negar a estudiar mesures que un gruix important de la ciutadania reclama a crits?

En fi... us desitgem una bona Festa Major i un gran inici de curs!