Repensem Viladecans

Repetint encara amb més il·lusió

La Bàrbara és portaveu del grup municipal d'ERC-AM des de 2015.
La Bàrbara és portaveu del grup municipal d'ERC-AM des de 2015. | ERC Viladecans

Quatre anys més per davant amb aquest nou mandat. Segon que sóc regidora i portaveu d’ERC Viladecans. Un honor que ara repeteixo sent plenament conscient del desgast, la pressió i la responsabilitat que això comporta. I amb el doble d’il·lusió. Quan et presentes per a un càrrec públic ho fas amb plena consciència del compromís que és, però fins que no l’exerceixes no saps realment com això es materialitza. La gent et visualitza, es dirigeix a tu i espera que els ajudis, de manera que poses cara a les xifres, els reptes i els problemes que té la ciutadania. Reps major informació i tens moltes més eines per poder treballar i construir la ciutat que volem.

Ara bé, han sigut quatre anys molt intensos. Amb moments durs tant a nivell nacional com local. Per això a vegades penses: “Realment val la pena tant esforç? Tantes reunions després de la pròpia jornada laboral? Tants nervis per ser dignes d’allò que representem?” I aleshores fas un balanç racional i te n’adones que sí. Que canviar les coses a la teva ciutat i millorar poc a poc la vida de la ciutadania és quelcom indescriptible.

Aquest mandat la Myriam i jo comptem amb tres nous companys: el Josep, la Judit i el Manel. Estic segura que amb ells farem encara més feina, perquè l’aprenentatge acumulat per les que repetim sumat a l’aire fresc que els nous ens aporten esdevenen un còctel carregat d’energia i idees. Som un equip transversal i pluridisciplinar que continuarem empenyent per fer de Viladecans una ciutat millor, on tothom senti que és tingut en compte al marge de com sigui i al barri que visqui, on es tingui cura del patrimoni natural i cultural, on la gent vulgui viure-hi, no només dormir-hi. En definitiva, una ciutat que ens enorgulleixi. Això és un projecte a mig termini i seguirem treballant fins assolir-lo.

Ara bé, per a fer-ho possible necessitem que ens ajudis. Necessitem que ens facis arribar les teves queixes, propostes i idees. Només així podrem ser la teva veu. Utilitza’ns!