Butlletí Municipal

És cosa de tots

Accés als Jardins de Magdalena Modolell des del carrer Àngel Guimerà
Accés als Jardins de Magdalena Modolell des del carrer Àngel Guimerà | ERC Viladecans

El curs passat va ser possiblement el més dur que ens ha tocat viure a la majoria de generacions actuals: una pandèmia mundial que ni tan sols les distòpies més agosarades s’havien atrevit a imaginar. Incertesa, dol, confinament, crisi econòmica... Un malson en tota regla per a molta gent. I ara iniciem un nou curs, de nou ple d’incerteses, però amb una cosa clara: tots hem de posar el nostre granet de sorra perquè aquesta nova etapa sigui tan normal com sigui possible.

Cal que tothom sigui responsable, per evitar haver de sortir de nou als balcons a aplaudir els esforços ingents del nostre personal sanitari. Els ho devem. Els devem fer tot allò que està a les nostres mans per evitar tants contagis com sigui possible. Petits i grans, joves i no tan joves, estic segura que us estimeu les vostres famílies, i la millor manera de protegir-les és que vigileu i us cuideu. Mans, mascareta i distància!

El nostre estiu a Viladecans ha començat i ha acabat d’una manera molt diferent a la que estem acostumats. El festival Al Carrer va quedar posposat i la Festa Major serà bàsicament digital. Esperem que mai més haguem de suspendre aquestes dues grans cites al calendari local que omplen de vida els nostres carrers. I que aviat puguem tornar a abraçar sense patir a totes les persones que estimem. Depèn també de nosaltres.