Butlletí Municipal

Seguim avançant

Les treballadores de la neteja van tenir un paper important a les eleccions del 14F
Les treballadores de la neteja van tenir un paper important a les eleccions del 14F | ERC Viladecans

El 14 de febrer vàrem celebrar eleccions al Parlament en unes condicions molt excepcionals. Com tot allò que estem vivint durant el darrer any. Marcats per la distància social, la precaució, les mesures per protegir-nos... I tot va ser possible gràcies a desenes de persones –menció especial a les treballadores de la neteja– i als que van assumir el seu deure cívic com a membres de les meses. Insisteixo: gràcies.

El resultat electoral té una part positiva i una negativa. La darrera, que VOX va obtenir la tercera posició a la nostra ciutat. I com a societat democràtica ens hem de preguntar què estem fent malament perquè tanta ciutadania desencantada recorri a l’extrema dreta. Tenim deures. La positiva, que ERC ens consolidem com a segona força a Viladecans. Nosaltres seguirem treballant per ser mereixedors de la vostra confiança, i us seguirem animant a anar a votar. Perquè si tothom que desitja un altre model de ciutat ens fa confiança, a les properes eleccions municipals poden canviar moltes coses.  

I com seguim treballant? Doncs presentant constantment propostes concretes per al nostre municipi. Com la darrera moció per impulsar Viladecans com a ciutat hospitalària arran de les obres d’ampliació i millora. Volem reforçar la capitalitat sanitària al sud del Baix Llobregat i generar més sinèrgies per atraure més inversions i equipaments, més llocs de treball. Tenim la sintonia del Departament de Salut i hem de rendibilitzar la consolidació de l’hospital, referent per a 185.000 habitants entre Viladecans, Gavà, Castelldefels, Begues i Sant Climent. És una oportunitat que hem de saber explorar, més encara en el context de dificultats que patim.