Butlletí Municipal

Al costat de la gent

Pere Aragonès, intervenint en un acte davant de la Seu Nacional d'Esquerra Republicana a Barcelona, el dia de la sentència contra els presos polítics
Pere Aragonès, intervenint en un acte davant de la Seu Nacional d'Esquerra Republicana a Barcelona, el dia de la sentència contra els presos polítics | Marc Puig

Avui, quan escric aquestes línies, ha pres possessió del càrrec el 132è President de la Generalitat, Pere Aragonès. El primer president d’ERC investit a Catalunya des de fa vuitanta anys i el primer des que va finalitzar la dictadura feixista espanyola. Som un partit imbricat amb la història del país i, malgrat això, molt subestimat pels nostres contrincants electorals. Fins fa relativament poc ningú hagués apostat que nosaltres podríem liderar la principal institució del país. Així com molts veuen impossible que governem mai aquesta ciutat. Però igual que hem fet possible una nova investidura d’un president republicà, també és possible canviar les coses a Viladecans. Només cal que la ciutadania hi cregui i ens consideri mereixedors de la seva confiança. 

I com ho hem fet possible a la Generalitat? Escoltant i treballant, treballant i escoltant. Demostrant que sempre estem al costat de la gent. Que ens podem equivocar. Però que corregim i recuperem el rumb. Perquè el que ens mou és ajudar a la ciutadania i millorar les condicions, oportunitats i llibertats del nostre país, de tothom. 

I això és el que fem cada dia a Viladecans. Treballar constantment. Feina que es plasma als plens municipals amb la presentació de mocions i precs que pretenen millorar la vida dels viladecanencs i viladecanenques, coherents amb els valors republicans i d’esquerres que defensem. Com per exemple, les mocions d’aquest Ple de maig, on fem propostes per repartir les subvencions entre entitats, associacions i clubs esportius de manera equitativa, i impulsem un text per declarar Viladecans ciutat antifeixista.

Bàrbara Lligadas