Butlletí Municipal

Seguim al vostre servei

Els cinc regidors d'ERC Viladecans, d'esquerra a dreta: Joan Bausa, Myriam Moysset, Bàrbara Lligadas, Josep Mumany i Natàlia Morant.
Els cinc regidors d'ERC Viladecans, d'esquerra a dreta: Joan Bausa, Myriam Moysset, Bàrbara Lligadas, Josep Mumany i Natàlia Morant. | Ajuntament de Viladecans

Ken Loach va dir "Si la gent no té esperança, vota feixisme". Per això ens equivocarem si paternalitzem, moralitzem o menystenim les persones que han votat forces polítiques d'aquesta tendència i les causes per les quals les han votat. El feixisme i l’extrema dreta s'alimenten de la manca d'esperança, del simplisme dels debats i d'enfangar l'escenari polític. I quan aconsegueixen empastifar-lo, sempre guanyen perquè és el seu espai. Esperem que això no passi en aquest consistori. Des d’Esquerra farem tot el possible per evitar-ho al llarg d’aquest nou mandat.

Els partits que formen el nou govern s’equivocaran, també, si menystenen el resultat electoral de Viladecans. De les cinc candidatures que hem obtingut representació a l’Ajuntament el 28 de maig, PSC i Comuns-Podem són les úniques que han perdut suports de la ciutadania, tant en termes relatius com absoluts. I, per tant, esperem que en facin una lectura adequada. Han d'aprendre que tenir la majoria per res ha de ser sinònim de gestionar de manera grisa i tirar milles sense escoltar els altres. Han d’aprendre a liderar i governar amb empatia i de la mà de les veïnes i els veïns.

Nosaltres seguirem fent una oposició responsable i demostrarem que hi ha esperança, que hi ha una manera diferent de governar la ciutat, amb l’escolta activa de totes i cadascuna de les persones que articulen aquesta ciutat. Posem els cinc regidors d’ERC i totes les nostres forces al servei del municipi i la seva gent. Així doncs, si voleu transformar Viladecans, estem al vostre servei. Us estenem la mà i aquí us esperem.

Bàrbara Lligadas Muñoz