Repensem Viladecans

Seguir sent útils

Aquest text forma part de l'especial municipals publicat al número 22 de la revista Repensem Viladecans, l'octubre de 2023.
Aquest text forma part de l'especial municipals publicat al número 22 de la revista Repensem Viladecans, l'octubre de 2023. | Israel Cuña

Viladecans és una ciutat que es resisteix al canvi, però poc a poc es va obrint camí. Si bé és cert que els resultats poden semblar que tot segueix igual, res més lluny de la realitat. A banda de la irrupció de nou de l’extrema dreta i la dreta extrema, els partits que formen l’equip de Govern (PSC i Comuns-Podem) han vist afeblides les seves forces, malgrat segueixin podent sumar. I nosaltres som l’única força progressista que continua creixent.

Per això els reptes que tenim aquest mandat es poden resumir en dos: fer front de manera ferma a les forces conservadores i restrictives en drets, com sempre hem fet els republicans, i seguir demostrant que hi ha una manera diferent de governar la ciutat. En aquestes eleccions sabem que hi ha molt elector que ens ha fet confiança per primera vegada i alhora de donar-los les gràcies, els dono també la meva paraula que treballarem amb compromís i lleialtat als nostres valors perquè sentin que van encertar dipositant el nostre vot a la urna.

Per altra banda, la baixa participació va fer quedar a casa una part de l’electorat que algun cop ens havia fet confiança. Els vull dir que ens esforçarem encara més per recuperar el seu suport, per demostrar-los que Viladecans pot ser diferent, millor, i només nosaltres podem pilotar aquest canvi.

Com a portaveu em proposo agafar tota l’experiència i el bagatge i posar-la al servei del meu equip, i de la ciutadania. Fer-nos encara més properes i accessibles. Tenint cura des del més petit detall fins al més gran dels reptes, com fer front a les crisis social, econòmica i ecològica que estem vivint. Sempre hem estat els inconformistes, els que sabem que es pot governar amb objectius ambiciosos, i ho seguirem sent. Posarem la nostra imaginació, les nostres propostes, el nostre temps, les nostres energies... tot allò que estigui a les nostres mans. Amb l’objectiu de seguir sumant confiances per poder fer-ho des de govern, amb totes les eines, d’aquí a quatre anys. Contacteu-nos, utilitzeu-nos. La nostra feina, ser-vos útils.