Butlletí Municipal

Fem que guanyi la gent!

L'ampliació de l'Hospital de Viladecans, una realitat que ha assolit el Govern d'ERC aquesta legislatura.
L'ampliació de l'Hospital de Viladecans, una realitat que ha assolit el Govern d'ERC aquesta legislatura. | ERC Viladecans

El 12 de maig tenim un pols entre velles i noves polítiques, entre personalismes i projectes pensats per a tothom, entre extrema dreta i forces capaces de frenar l’ascens del feixisme. Es tracta d’escollir entre els que volen trinxar el territori i ampliar l’aeroport o els que defensem els espais naturals i la nostra pagesia. Caldrà triar entre grans proclames buides i que falten a la veritat o gestió eficient i compromís. Quatre dades del govern Aragonès: 316.000 nous llocs de treball, 45M€ en producció audiovisual, 9.590 nous docents i 24.111 professionals sanitaris més. Xifres que dupliquen els millors números dels caps de govern anteriors.

Perquè mentre uns candidats només parlen d’ells mateixos, altres parlen de la Catalunya sencera i dels seus reptes. Ens hi juguem tant com que el futur president de la Generalitat sigui un enviat especial de la Moncloa o bé una garantia de progrés i d’estar al costat de la gent. A ERC som els que fem que les coses passin, i a Viladecans singularment posem en valor l’ampliació de l’Hospital i de les freqüències al servei Rodalies. Ens hi hem deixat la pell i així seguirem. 
  
Però el 12M també ens juguem que l’extrema dreta tingui poder o se li planti cara. Tan és la bandera que embolcalli els seus discursos, els objectius són els mateixos: limitar drets, trepitjar els més febles i afavorir els privilegiats. Ens juguem que aquestes forces siguin determinants a l’hora de conformar el nou govern, ja que només ERC, Comuns Sumar i la CUP hem signat l’acord que impossibilita pactar amb l’extrema dreta. I només una d’aquestes formacions està en condicions de presidir la Generalitat de Catalunya. Diumenge cap vot a casa, ens veiem a les urnes!

Bàrbara Lligadas Muñoz